BÜTÇE 10 MİLYON 500 BİN TL

Ekonomi Yayın: 26 Nisan 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2017 10:43:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6472 okunma
Google News

BÜTÇE 10 MİLYON 500 BİN TL

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde  Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2017 yılı Olağan Nisan ayı Birlik Meclisi, Birlik Başkanı  Kaymakam  Yüksel Kara’nın başkanlığında, Tavşanlı İl Genel Meclis Üyeleri ile İlçeye bağlı 87 köy muhtarlarının katılımıyla, gündemde bulunan konuları görüşmek ve karara bağlamak üzere toplandı.

Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Yüksel Kara; çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

2016 yılında 9 milyon TL olarak belirlenen Birlik Bütçesine ilave 1 milyon 500 bin TL ek bütçe ile 10 milyon 500 bin TL toplan bütçenin köy yardım ve yatırımları olarak gerçekleştiğini bu yatırımların Birlik, Köydes ve İl Özel İdareden ayrılarak köylere yapılan yol, içme suyu, parke taşı, kanalizasyon, sulama, düğün salonu, köy inşaatları, okul onarımları ve benzeri gibi köylere ait hizmet yatırımlarının olduğunu belirtti.

Meclis gündemi konuları gereği Birlik Encümen Üyelerinin gizli oyla seçimi yapıldı.

İl Genel Meclisi üyelerinden Mehmet Çetin, Mustafa Altınbay seçilirken, Köy Muhtarlarından da Sadık Kaptan ile Cengiz Düzgün seçildiler.

İlçe Özel İdare Müdürü Necati Derin tarafından 2016 yılı Bütçe Kesin hesabı ve faaliyet raporu ayrıntıları ile mecliste okundu.

Yapılan oylama sonucu oybirliği ile 2016 mali yılı bütçesi kesin hesabı kabul edildi.

Daha sonra il Genel Meclisi Üyesi Ramazan Aydemir bir teşekkür konuşması ile yapılan çalışmaları aktararak iyi dilek ve temennilerde bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.