Büyük Şölene Hazırlık

Yaşam Yayın: 05 Ağustos 2022 - Cuma - Güncelleme: 05.08.2022 17:42:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1300 okunma
Google News
Tavşanlı Belediyesi ile Tavşanlı Kayı Boyu Ertuğrul Gazi Yörük ve Türkmenler Derneği tarafından; 7 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek olan Şaban Dede Yörük ve Türkmen Şenliği öncesi son hazırlıklar tamamlanıyor.
Şaban Dede Mesire Alanı’nda yoğun bir çalışma temposuna giren Tavşanlı Belediyesi; Fen İşleri, Park Bahçeler, Bilgi İşlem, Destek Hizmetleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri son hazırlıkları tamamlıyor.
Yarın itibariyle alan etkinliklere hazır hale getirilmiş olacak.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, Pazar günü saat 10.00’da Şaban Dede Mesire Alanı girişinden yürüyüş ile start alacak olan şenliklere tüm Tavşanlılıları davet etti.
 
 
 
Şaban Dede Yörük ve Türkmen Şenliği’nde; temsili yörük göçü, yörük çadırı ve otağı, şişme çocuk oyun grupları, yöresel sanatçıların konserleri, halk oyunları ve kılıç kalkan ekibi gösterileri yer alacak.
Ayrıca çeşitli ikramlarda da bulunulacak.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.