Büyükbaş hayvan hırsızlığı şüphelisi 3 kişi tutuklandı

Asayiş Yayın: 14 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 14.01.2020 14:51:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3585 okunma
Google News

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde hırsızlık şüphelisi üç kişi polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Tavşanlı ilçesinde bir kişi Moymul Mahallesi'ndeki mera alanında bulunan büyükbaşların çalındığını ihbar etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemede, ineklerin çalındığı tespit edildi.

Olayın aydınlatılması amacıyla yapılan inceleme ve araştırma neticesinde, Ö.Ç., E.T., T.D. ve Y.Ç.'ye ait olan ait olan 16 plakalı kamyonete yaklaşık 50 bin TL'lik büyükbaş hayvanı Bursa iline götürdükleri tespit edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yakalanan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Asayiş Büro Amirliğine  götürüldü.

Şüphelilerden, Ö.Ç., E.T., T.D. ifadelerinin alınmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Tavşanlı T Tipi Ceza Kurumu'na gönderildi. Kamyonet sürücüsü Y.Ç. ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Tavşanlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri hırsızlık konusunda göz açtırmayarak son 3 ay içerisinde Tavşanlı'da meydana gelen 20 hırsızlık olayında 16 şüpheli şahıs yakalanarak adli mercilere sevk etmiş bu şahıslardan 9'u tutuklandığı bilgisi edinildi.

Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü vatandaşları mağduriyetini en aza indirerek, can ve mal güvenliği ile huzuru sağlamak açısından gerekli çalışmalara kararlılıkla ve aralıksız devam edeceği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.