BÜYÜKŞEHİRLERE HIZLI TRENLE DAHA KOLAY ULAŞACAĞIZ

BÜYÜKŞEHİRLERE HIZLI TRENLE DAHA KOLAY ULAŞACAĞIZ

Ekonomi Yayın: 26 Ağustos 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 26.08.2015 14:17:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2912 okunma
Google News

GAZEL: BÜYÜKŞEHİRLERE HIZLI TRENLE DAHA KOLAY ULAŞACAĞIZ

 Ak Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hızlı treninin Kütahya’dan geçmesiyle Türkiye'nin en büyük illerine direkt ulaşacağımız gibi, bu illere bağlanmış diğer projeler sayesinde de yine pek çok yere hızlı tren kullanarak ulaşacağız” dedi.

Ak Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya’dan da geçmesi planlanan hızlı tren hattı konusunda TCDD Genel Müdürlüğü'nde devam eden Hızlı Tren çalışmalarıyla ilgili görüşme yaptı.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren İshak Gazel, Hızlı Tren hattının, bizi ve tüm hemşerilerimizi heyecanlandıran bir konu olduğunu İstanbul-Antalya hattının Kütahya’dan geçeceğini söyledi. Tabi Kütahya’nın Eskişehir ve Afyon'a bağlanan bir durak olmasının da çok büyük bir avantaj olduğunu dile getiren Gazel, Türkiye'nin en büyük illeri İstanbul, Ankara, İzmir’e direkt olarak ulaşacağımız gibi, bu illere bağlanmış diğer projeler sayesinde de yine pek çok yere dolaylı olarak sadece hızlı tren kullanarak ulaşabiliyor olacağız ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.