BYEGM İl Müdürü Paslı’dan iade-i ziyaret

Gündem Yayın: 16 Kasım 2017 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2017 13:29:55
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2820 okunma
Google News

  BYEGM İl Müdürü Paslı’dan iade-i ziyaret
Kütahya’nın da bağlı olduğu Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Afyonkarahisar İl Müdürü Cemil Paslı, Kütahya Gazeteciler Cemiyetine iade-i ziyarette bulundu.
Geçtiğimiz günlerde Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve beraberindeki heyetin Afyon ziyaretinde BYGEM İl Müdürü Cemil Paslı’yı ziyaret etmesinin ardından, Paslı ve beraberindekiler Kütahya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Samimi bir hava içerisinde gerçekleşen ziyarette gazetecilik mesleği, yerel basının önemi ve sorunları üzerine sohbet edildi. 
Yerel basının önemine değinen Paslı, “Bilgi ve enformasyon çağındayız. Sağlıklı bilgiye vaktinde ve doğru şekilde ulaşma konusunda basınımız çok önemli bir yerde duruyor. Görev alanımızda bulunan Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin tanıtımına yönelik faaliyetlerin yanı sıra, basın mensuplarımızın çalışmalarını kolaylaştırıcı imkanların oluşturulması ve basın mensuplarımızın meslek içi eğitimlerine katkı sağlayacak faaliyetleri yürütme gayreti içerisindeyiz. Bütün medya çalışanlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde bölgemizin hak ettiği yere gelmesinde elimizden gelen her şeyi ortaya koymaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Kütahya yerel basınının sorunlarına çözüm üretmek, yerel basınımızı hak ettiği yere taşımak adına çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda zaman zaman yaşadığımız sorunlarda değerli yöneticilerimizi yanımızda görmek bize güç veriyor. Ziyaretinizi bu yönüyle de bizler için önemli buluyor ve yönetim kurulum ve ilimizde görev yapan basın mensupları adına sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda gazetecinin ve BYGEM Afyonkarahisar İl Müdürlüğünde göreli şef Şaban Özbek, memurlar Metin Çalış ve Halil Doğu’nun da bulunduğu ziyaret, hediyeleşme ve tarihi Germiyan Sokağının gezilmesiyle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.