ÇIKIRCAK KÖYÜNDE BİRLİK BERABERLİK

Haber Tuna İşleyen Görüntü Fotoğraf : Tavşanlı'nın Sesi Recep Korkut

Gündem Yayın: 05 Mayıs 2022 - Perşembe - Güncelleme: 05.05.2022 18:04:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
990 okunma
Google News

ÇIKIRCAK KÖYÜNDE BİRLİK BERABERLİK 

 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Çıkrıcak Köyünde  Ertuğrulgazi Yörük Türkmen Derneğinin düzenlediği birlik beraberlik programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Programa İstanbul  Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi  Reisi Ali Günay ve Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman Muslu da katıldı.

 

Tavşanlı sivil toplum kuruluş başkanları ve  yöneticileri, Ankara Kütahyalılar Derneği, çevre köylerden gelen misafirlerin katılımlarıyla  konuklar gönlünce eğlendi.

Ertuğrulgazi Yörük Türkmen Derneği başkanı İsmail Durkun, bu tür programlara birlik ve beraberlikler adına önem verdiklerini ifade ederken, katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman Muslu'ya katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Durkun, " Derneğimizin Gençlik kollarının düzenlediği birlik beraberlik gecesinde havanın soğukluğunu yüreklerinin sıcaklığıyla ısıtan çok degerli Dostlarımızla bir arada olmanın gururunu mutluluğunu heyecanını yaşadık.Hepsi birbirinden değerli kurum kuruluş başkanları müdürleri amirleri bizleri yalnız bırakmadı. Maddi manevi bizlere destek olan herkesten Allah razı olsun iyi ki varsınız iyiki memleketimizde böyle değerli insanlar var. Gece eve geldiğimde kafamı yastığa koydugumda dedimki iyiki bu derneği kurmuşuz yoksa bu kadar değerli insanları tanıma fırsatımız olmazdı ne diyeyim diyecek kelime bulamıyorum. Allah razı olsun inşallah sagolun varolun." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.