Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Gündem Yayın: 03 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 03.10.2020 09:51:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1231 okunma
Google News

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya İl Müftülüğü heyeti, Kütahya Valisi Ali Çelik’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. 

Diyanet İşleri Başkanlığının bu sene temayı “Cami ve İlim” olarak belirlediğini ifade eden Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, hafta içerisinde yapılacak etkinlikler hakkında Vali Ali Çelik’e bilgiler verdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ali Çelik, din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.

Din görevlilerinin her iki dünya için de mücadele verdiğini belirten Vali Ali Çelik, “Salgının yayılmasını önlemek için aralıksız hizmet veriyorsunuz. Hiçbir karşılık beklemeden fedakârca sürdürdüğünüz destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi. 

Ziyarette; İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Müftü Yardımcıları Mustafa Karaman, Tuğba Anatoprak, Din Görevlileri Derneği Başkanı Murat Oruç, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Gürsel Bayram, Diyanet-Sen Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.