CAMİLERDEN SONRA KUR’AN KURSLARI DA TEMİZLENİYOR

CAMİLERDEN SONRA KUR’AN KURSLARI DA TEMİZLENİYOR

Gündem Yayın: 28 Ocak 2016 - Perşembe - Güncelleme: 28.01.2016 11:54:39
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
3460 okunma
Google News

CAMİLERDEN SONRA KUR’AN KURSLARI DA TEMİZLENİYOR

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesindeki camilerde temizlik çalışmalarının tamamlanması ile Kur’an Kurslarında da temizlik gerçekleştirilecek.

Tavşanlı Belediyesi şehir merkezindeki 59 camide temizlik çalışmalarını tamamladı. Çevre koruma ve kontrol müdürlüğüne bağlı ekipler şimdide kuran kurslarını temizlemeye başladı.

Tavşanlı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü şehir merkezindeki camilerde yürüttüğü temizlik çalışmalarını tamamladı. 59 camide bir ay gibi kısa sürede tamamlanan çalışmaların ardından sıra Kuran Kurslarına geldi.

Tavşanlı’nın en köklü kurumlarından birisi olan Kavaklı Kuran Kursunda başlatılan temizlik çalışmaları 17 Kuran Kursunda sürdürülecek. Tavşanlı Belediyesi’nin bu yıl başlatmış olduğu sosyal proje kapsamında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü sırasıyla Çukurköy, Fevziye Hanım, Merkez, Moymul, Mülayim Cami, Subaşı, Esentepe, Bağlık, Çardaklı, Kurtuluş Cami, Hacıveyis, Beyköy ve Kavaklı Kız Kuran Kurslarını titiz bir şekilde temizlemiş olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.