Çamlıca'da duble yol

Gündem Yayın: 20 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 20.08.2019 17:27:02
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1763 okunma
Google News

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Çamlıca mevkiindeki duble yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Çamlıca mesire alanı, Okçu ve Güveççi mahallelerine ulaşımı kolaylaştırmak ve ulaşım konforunu arttırmak amacıyla devam eden duble yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek saha ekibinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ayrıca yol çalışmalarını yürüten saha ekibi ile bir süre sohbet eden Başkan IŞIK ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Çamlıca mesire alanı, Okçu ve Güveççi mahallelerine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarına başlanılan yol, 2 Km. uzunluğunda, 24 m genişliğinde çift gidiş çift geliş şeklinde planlandı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIKa, Belediye Başkan Yardımcıları Salih ÖZDEN, Abdullah DAMCI, İlyas BAHAR, Murat ARIK, Fatih GÖLGELİ, Ali İhsan ERTAŞ Okçu Mahallesi Muhtarı Ali Yaman ve birim müdürleri eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.