Cemil Köylü Yaşlı Bakım Merkezi Tamamlandı

Yaşam Yayın: 09 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 09.09.2020 10:23:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2380 okunma
Google News

Tavşanlı’da Belediye Başkanı Mustafa Güler ve hayırsever hemşehrimiz Müfide İskit’in girişimleriyle hayata geçirilen Tavşanlı Belediyesi Cemil Köylü Yaşlı Bakım Merkezi’nin inşaatı ve çevre düzenlemeleri tamamlandı. 

 


Belediye Başkanı Mustafa Güler, Müfide İskit ile birlikte inşaatı tamamlanan binaları yerinde inceleyerek bundan sonraki süreci kapsayan iç dizayn ve bina içerisinde kullanılacak malzemeler ile ilgili istişarelerde bulundu. 

 

 

 


Başkan Güler konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada; Tavşanlı’nın eski belediye başkanlarından Cemil Köylü adına kızı Müfide İskit tarafından yapımı üstlenen ve geçen yıl Ekim ayında temeli atılan Yaşlı Bakım Merkezi’nin hızla tamamlandığını kaydetti. 
Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Hayırsever hemşehrimiz Müfide İskit Hanımefendi, Yaşlı Bakım Merkezi’nin inşaat çalışmalarını üstlendi ve şimdiye kadar olan tüm masrafları karşıladı. Bundan sonraki süreçte Tavşanlı Belediyesi olarak biz de elimizi taşın altına koyuyoruz. Binanın iç dizaynı ve kullanılacak malzemeler konusunda fikir alışverişi yapıyoruz. Fiyat araştırmaları gerçekleştiriyoruz. Nihayetinde gerek dış yapısı gerekse iç dizaynı olarak ilçemize yakışır bir yatırımı hayata geçiriyoruz. Ben Müfide Hanım’a tüm ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Rahmetli başkanlarımızdan Cemil Köylü’nün de ruhu şad olsun. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.