CENGİZ “ SPOR İÇİN EKSİKLİKLER GİDERİLMELİ”

“ SPOR İÇİN EKSİKLİKLER GİDERİLMELİ”

Spor Yayın: 19 Kasım 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 19.11.2014 12:14:03
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3788 okunma
Google News

    ASKF Kütahya Başkanı Murat Cengiz Tavşanlı Ada sahası ve Karakova sahalarını dolaşarak mevcut eksiklikleri tespit etti.
ASKF Başkanı Cengiz yaptığı açıklamada ;  “Futbol il temsilcimiz ve federasyon başkan yardımcımız  Kerim  Şentürk ve Tavşanlı ilçe yönetim kurulu Üyemiz Celalettin Altay ile sahalarımızı inceledik. Bazı eksiklikleri görüp tespit ettik. Kısa sürede bu eksiklikler giderilerek Tavşanlı Amatör sporumuzun hizmetine sunulmasını bekliyoruz. Bilhassa yeni yapılan sentetik sahada oturma basamakları konuşmuş. Eski çim sahada tribünler rehabilite olmamış.  Maç başladıktan sonra devre arasında seyircilerin, misafirlerin, sporcuların  rahat oturabileceği, çay ve su içebileceği , tuvalete gidebileceği  eksiklikler giderilmemiş. Beklentimiz bunların kısa sürede giderilmesidir.  
Karakovadaki semt sahaları hizmete girdiği anda ilimizdeki tek profesyonel takımı olan Linyitspor’a yansır, akademik liglere yansır. 
Ada tesislerinin de çok hızlı bir şekilde yapılarak sporcuların hizmetine açılır. Linyitspor’un kendi evinde oynaması bizlerin bilhassa federasyonumuzun özlemidir.  Başarılı olması ve burada  sahasında oynamasını bekliyoruz. “ dedi.
Celalettin Altay  ise soyunma odası, tribünler, ışıklandırma ve çevre düzenlemesinin acil olarak yapılması gerektiğini vurguladı.
“PROTOKOL İLE KARAKOVA’DA MAÇ İZLEMEK İSTİYORUZ”
ASKF Başkanı Murat Cengiz Karakova sahalarında ilçe protokolü ile maç izleme özlemini dile getirerek şunları söyledi;
 “Tavşanlı ilçemiz Karakova sahasında Sayın Milletvekilimiz Prof. Dr. Vural Kavuncu , kaymakamımız Numan Hatipoğlu, Belediye başkanımız Mustafa Güler ile birlikte bir amatör maçı hep birlikte tek devre de olsa bir maçı izlemeyi arzuluyoruz. Hayalimiz demeyelim de her zaman olan bu karşılaşmaları birlikte izlemeyi arzuluyoruz. Bu konuda istişaremiz oldu umarım en kısa sürede gerçekleşir” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.