Cep telefonu biranda alev aldı

Yayın: 29 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 29.04.2022 12:04:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2701 okunma
Google News

Cep telefonu biranda alev aldı

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ  

 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde tamir edilecek olan cep telefonunun bataryası adeta bomba gibi patladı. Alev topuna dönen cep telefonunun patlama anı anbean kameralara yansıdı.

Olay, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana geldi.  Bataryası şişmiş ve tamir için bir işyerine götürülen cep telefonunun bataryası bir anda bomba gibi patladı. Yanan cep telefonunun yanına giden işyeri sahibi telefonu yere atıp üfleyerek söndürdü. Olay anı ise kameralara anbean yansıdı. Patlama sonrası cep telefonu ise kullanılmaz hale geldi.

Konu ile ilgili işyeri mağaza müdürü Mehmet Cengiz  şunları söyledi ; “ Müşterimiz bir telefonunun bataryasını şişmiş olduğunu ve batarya değişimi istemişti. Biz de bataryasının değişmesi gerektiğini söyledik ve servisimize aldık. Aradan beş dakika geçmeden bataryanın büyük bir gürültü ile patladığını gördük. Buradan cep telefonu kullanıcılarına birkaç tavsiyem olacak. Özellikle gece yatarken cep telefonlarını şarza takmamaları, bataryalarını şiş gördükleri anda direkt servislere götürmelerini, bataryalarını değiştirmelerini ve özellikle de orjinal ve garantili pilleri kullanmalarını tavsiye ediyoruz." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.