Çerkez Mehmet Efendi Derneği'nden

Yaşam Yayın: 23 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2019 10:04:25
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1665 okunma
Google News

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde Çerkez Mehmet Efendi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte faaliyetlerine hız veren dernek yönetiminin Aslanapa ilçesinde şu ana kadar 150 aileye Ramazan Kumanyası dağıttığı bildirildi. Dernek Başkanı Recep Gökmen, yaptığı açıklamada, "Ramazan ayının maneviyatına yakışır şekilde çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizi dernek olarak tespit edip gıda yardımı ve sıcak yemek ikramında bulunuyoruz. 150 aileye Ramazan ayının başlamasından bu tarafa gıda kolisi yardımında bulunduk. Özellikle köylerimizde bulunan ihtiyaç sahiplerini tespit edip ulaşıyoruz. Bundan sonra da dernek olarak yardım çalışmalarımıza devam edeceğiz, Rabbim, derneğimize destek olan tüm hemşehrilerimizden razı olsun" ifadelerini kullandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.