Cevizdere Şehitliği'nin Çehresi Değişiyor

Gündem Yayın: 24 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 24.05.2018 13:00:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2636 okunma
Google News

Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Günlüce köyündeki Cevizdere Şehtiliği ve Cevizdere Savaşı'nın yapıldığı alana, Emet Kaymakamlığı tarafından çevre düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Emet Kaymakamlığı tarafından şehitliğin bulunduğu alana temizlik, aydınlatma çalışmaları yanısıra, 10 adet bank monte edildi. Ayrıca savaşın yaşandığı alana 4 adet kamelya monte edilirken yıllardır çözülemeyen su sorunu 1 kilometre mesafeden getirilen su ile çözüme kavuşturuldu.

Günlüce Köyü Muhtarı Adem İnan, Emet Kaymakamlığı'nca yapılan çalışmalar ile şehitliğin ve savaşın yaşandığı alanların çehresinin değiştiğini belirterek, "Cevizdere Şehitliğimizin bulunduğu anıtımızda su yoktu. Emet Kaymakamlığımız ve il encümenlerimiz vasıtasıyla 1 kilometre mesafeden su getirilerek sorun çözüldü. Yine Kaymakamlığımızın destekleri ile bu alan ve savaşın yaşandığı Cevizdere mevkimizie oturma bankları ve kamelyalar monte edildi. Yapılan çalışmalarla şehitliğimiz ve Cevizderemizin çehresi güzelleşti. Verdikleri desteklerden dolayı Emet Kaymakamı sayın Hasan Çiçek'e ve il Encümenlerimize halkımız adına teşekkür ediyorum "diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.