Ceza İnfaz Kurumu Personelinden Kan Bağışı

Gündem Yayın: 05 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 05.03.2019 17:13:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1721 okunma
Google News


Kütahya Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Personelinden Kan Bağışı

Kütahya Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Kütahya Kan Merkezi iş birliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kurum personelinden kampanyaya tam destek gelirken, durumu uygun olanlardan bir günde 61 ünite kan bağışı yapıldı.
Kütahya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu personeli kan bağışında bulundu. Kurum Müdürü Kasım Demiralp , kan bağışına gösterilen ilgi nezdinde persolimizle gurur duyduğunu ifade ederken "Kızılay, ülkedeki kan ihtiyacını karşılayan gurur kaynağımız. Bugün başkasına ihtiyaç  olan kan, yarın kendimize ya da en yakınımıza gerekli olabilir.. Dolayısıyla bu tip organizasyonlar hem kan bağışı bilincini oluşturma hem de farkındalık oluşturması nezdinde büyük önem arz ediyor. Kurum personelimizin de göstermiş olduğu katılım bu duyarlılığın işareti diyerek’’ kurum personeli ile yılın 365 günü faaliyet gösteren Kütahya Kızılay Şubesine çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkürlerini iletti.

 


Türk Kızılayı Kütahya şubesi bir  ünite kanın dahi kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, kampanyaya destek veren kurumumuza  teşekkür etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.