Cezaevinden izinli çıktı hırsızlık olayına karıştı

Asayiş Yayın: 05 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 05.02.2020 13:13:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2356 okunma
Google News

Cezaevinden izinli çıktı hırsızlık olayına karıştı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde hırsızlık suçundan 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Y.D., A.K. ve cezaevinden izinli çıkan V. O., Subaşı mahallesi belediye evleri  kilit kırmak suretiyle 5 bin TL değerinde ziynet eşya çaldığı iddia edildi. Ayrıca aynı şüphelilerden Y.D., A. K. ve yanlarında bu sefer R. Ü. ile Tavşanlı ilçesi Durak mahallesinde bir lokantadan içerisinde 4 bin TL para ve tapular bulunan kasa çalınarak işyerinden hırsızlık suçuna karıştılar.

Olayın aydınlatılması amacıyla yapılan inceleme ve araştırma neticesinde, 3 gün içerisinde tespit edilen Y.D., A.K. ve R.Ü. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yakalanarak Tavşanlı Adliyesine götürüldü.

Şüpheliler çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak Tavşanlı T Tipi Ceza Kurumu'na gönderildi. Tavşanlı T tipi açık cezaevinde bulunan V.O.'nun ise bugün Adliyeye götürülerek ifadesinin alınacağı bilgisi edinildi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.