CHP BASIN BİLDİRİSİDİR

CHP BASIN BİLDİRİSİDİR

Siyaset Yayın: 20 Ekim 2015 - Salı - Güncelleme: 20.10.2015 17:48:07
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
3603 okunma
Google News
 

                    TAVŞANLI  CUMHURİYET HALK PARTİSİ

İLÇE YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞININ  BASIN BİLDİRİSİDİR 

 

               12.Ekim 2015 Salı  günü  Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa  GÜLER

Facebook  sahifesinde, Tavşanlı CHP  İlçe Lokali önüne  asılan  YASTAYIZ  CHP TAVŞANLI  İLÇE ÖRGÜTÜ  pankartının asılı olduğu  ilçe lokali  görüntüsünün resmini yayınlamış,Yorumunda; 

                 BİZ HASSASİYETİMİZİ  HÜKÜMET OLARAK  3  GÜN YAS İLAN EDEREK  GÖSTERDİK..CHP  TAVŞANLI İLÇE TEŞKİLATINDAN  AYNİ HASSASİYETİ VE PANKARTI ŞEHİTLERİMİZ İÇİNDE İSTERİZ”  şeklinde  ifadeler kulanmıştır. 

                 Hemşehrimiz,evladımız, Hasan BÜBER’in  şehit haberi  geldiği  andan itibaren anne olarak , baba olarak , kardeş olarak bizimde içerimize kor düştü. 

                  ŞEHİDİMİZİN  CENAZESİNİN  TAVŞANLI BEYKÖYDE NAMAZININ KILINIP, DEFİNİ SIRASINDA  KÜTAHYA  CHP  İL YÖNETİM KURULU- TAVŞANLI  CHP İLÇE YÖNETİM KURULU TAM KADRO HALİNDE HAZIR BULUNMUŞLAR-

DIR. Cenazedeki konumumuzu  siyasi ranta ve şova dönüştürmedik.Ön planda görünmedik.  Cenazenin   definini izleyen ertesi gün  ilçe yönetim kurulu üyemiz  şehid ailesini Beyköy de   evlerinde  ziyaret  etmiş, tekrar   şehit ailesinin ve Beyköy  halkının acısı paylaşılmıştır. Daha sonraki günlerde  Tavşanlı  CHP İlçe Yönetimi şehid ailesini  kadınlı erkekli  ziyaret ederek, tekrar  taziyelerini bildirmişlerdir.  

                  Fakat  şehidimizin cenaze töreni  AK PARTİ TARAFINDAN SİYASİ BİR  RANTA VE ŞOVA DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞTÜR.    TÜRKİYEDEKİ  SON ZAMANLARDAKİ  ŞEHİTLERİMİZİN  CENAZELERİNDE OLDUĞU   GİBİ AK PARTİ GENEL MERKEZİNİN İLERİ GELENLERİNİN VE BAKANLARININ ÇELENKLERİ  BU SİYASİ RANTIN  VE ŞOVUN BİR PARÇASIDIR.

    

                 Şehit cenazesini oy toplamak için kullanmak, bizim siyasi  ahlak anlayışımıza uymaz….

 

                  OSLO’DA HAİN PKK İLE  GÖRÜŞEN , BU GÖRÜŞMEYİ İNKAR EDEN ERTESİ GÜNÜ  TOPLANTININ  DEŞİFRE OLMASI ÜZERİNE MAZERETLER UYDURMAYA ÇALIŞAN  AK PARTİ  NİN HÜKÜMETİNİN DEVLET YETKİLİLERİDİR

 

                  İMRALI’DA  GÜYA  HAPİS CEZASINI ÇEKEN  HAİN  ABDULLAH ÖCALAN  ‘A ÖZEL DOKTORLAR TAHSİS EDEN, ÖZEL YEMEK ÇIKARANLAR,

ÖCALAN ‘IN  YALNIZLIĞINI  GİDERMEK İÇİN ALEL ACELE ONUN TALEBİ İLE YANINA PKK LI MAHKUMLARI GÖNDEREN,SPOR YAPMASI  İÇİN TENİS MASA-SI TAHSİS EDEN,ABDULLAH ÖCALAN ‘IN  ÖNDER OLARAK MESAJLARINI  ALIP BAŞBAKANIN KATILDIĞI   DİYARBAKIR MİTİNGİNDE  İBRAHİM TATLI SESLİ-ŞİVAN PERVEZ’Lİ TÜRKÜLER SÖYLEYİREK HAİN  İN MESAJLARINI DİYARBAKIR MEYDANINDA OKUTAN  AK PARTİLİ  HÜKÜMET YETKİLİLERİ..

 

                 Açılım, açılım diyerek    hain PKK lıları güya sınır ötesinden getirtip, peşmerge kıyafetleri  ile sınıra dizen( Son model  Japon Jeepleri ile gelen) 

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN HAKİM VE  SAVCILARINI  SINIRDA KURDUKLARI ÇADIR MAHKEMESİNDE  GÖREVLENDİREN, bu hakim ve savcıların karşısına çıkarılan   hain PKK lıların” Biz Apo  Önderin mesajı ile geldik, PİŞMAN DEĞİLİZ” diye söylemelerine rağmen,TÜRKİYE SINIRINA  GEÇİN DİYEN  AKP  HÜKÜMET YETKİLİLERİ… 

                 Sınırdan  giren PKK lıların  askeri kıyafetleri ile  hain Apo Resimlerini ve PKK  nın sarı , kırmızı ,yeşil bayrakları taşıyarak  LÜKS otomobil ve otobüslerle  Doğu ve Güney doğu Anadoluda yaptıkları şovlara seyirci kalan AKP Hükümet yetkilileri…  

                 Suriye  ‘nin kuzeyindeki  KOBANİ  KANTONUNA destek vermek için PKK,PYG  nin   hainler ordusunun Güneydoğu  Anadoluda sınırdan girerek silahları ve  roketatarları ve ağır silahları  ile  kamyonlar  üzerindeki şovlarına yardımcı olan ve seyir eden   Ak Parti Hükümet Yetkilileri, 

                 PKK  ve PYG nin kontrolü ile güya İŞİD ‘den kaçırılan Süleyman Şah  cenazesinin( Tabutunun) Türkiye’ye sınıra getirilmesindeki Ak Parti Hükümet Yetkililerin….

                 Türkmenlere silah gönderiyoruz diyerek, Suriye’yi parçalamaya  çalışan aşırı miylitan İslamcı olduğu söylenen  guruplara gönderilen silahlardaki AKP Hükümetinin  sergiledikleri…,

                  Milli  Bayramları kaldıran, Devlet Dairelerindeki T.C  yazılarını  açılım  uğruna kaldıran  AKP hÜkümeti değimlidir … 

                 TÜM BU TUTUM VE DAVRANIŞLAR TÜRK HALKININ  GÖZÜNDEN KAÇMADI, TARİHE BUNLARI  KARA BİR SAHİFE OLARAK NOT DÜŞTÜ… 

                 Açılım politikaları  iflas etti, Türkiye bu açılım politikaları ile  Ortadoğu bataklığına sürüklendi..   7 Haziran’dan sonra Türkiye ‘de ayni Libya, Mısır, Suriye’de, Irakta olduğu  gibi  700 aşkın  insan öldü. Askerlerimizi ve polislerimizi PKK nın hain pusularına,kalleş pusularına düşmelerine sebep olan AKP  dir. 

                Terörün her türlüsüne karşıyız. Ankara’da katledilen canlarda, HAİN PKK  NIN TUZAKLARINDA ŞEHİT DÜŞEN  ASKER VE POLİSLERDE BİZİM CANLARIMIZDIR.BUNLAR HEP BİZİ DERİNDEN YARALAMAKTADIR. 

                  Son olarak   Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER’in Facebook ‘da yazdığı kışkırtıcı yukarıdaki beyanından sonra beğenen ve yorum yapan zavallı

AYHAN ERTURAN  14.10.2015 tarihinde  “ Ama bu CHP şerefsizi PKK ortak çalışıyor ölenlerin tabutlarını  gördünüz, PKK bayrağına sarılı ve de HDP bayraklarını  gördünüz, düşünün artık CHP kime yataklık yapıyor  VARMISINIZ BU BİNAYI  ATEŞE VERMEYE  TAVŞANLI DAN Sİ..İR OLUP GİTSİNLER  VATAN HAİNLERİNİN BURDA İŞİ YOK ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI”…DİYE TOPLUMU KİN VE NEFRETLE AYRIŞTIRMAYA ÇALIŞMIŞTIR.

   Şüpheliler ve onları tahrik edenler  hakkında, Tavşanlı  CHP İlçe Yönetimi tarafından  yasal süreç Ankara nezdinde de olmak üzere başlatılacaktır.

            Tavşanlı Belediye başkan Mustafa GÜLER Facebook yazısı ile 368 beğenme  51 Yorum 31 paylaşım almıştır. Bunun yorumunu siz değerli basın mensuplarına  ve kamuoyuna bırakıyoruz.

 

                Şehit kanları üzerine oy devşirmeye çalışan,genç çiftlerin düğünlerinde dahi  oy avcılığına çıkan, Başta Tavşanlı Belediye başkanı  Mustafa GÜLER  olmak üzere, yazılı ve görsel basında bizleri tehdit  eden ve hedef gösteren, bu durumların oluşmasına yardımcı olanları şiddetle kınıyoruz.

 

                CHP nin kuruluşundan  sonra ortaya çıkan tüm partiler yok  oldular,AKP  de artık  tarihteki   sonlanma sürecinin telaşı içindedir. Ama asırlar sürse de, Yüce Önder Mustafa Atatürk’ün kurduğu  CHP her zaman  var olacak,  vatanımızın  bölünmez bütünlüğü   için bayrağımız için  her zaman TÜRKİYE  MÜCADELESİ İÇİNDE  olacaktır. 

 

                                            TAVŞANLI İLÇE YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.