CHP BASINA VE KAMUOYUNA DUYURUSU

Gündem Yayın: 23 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 23.11.2020 10:12:52
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1112 okunma
Google News

CHP BASINA VE KAMUOYUNA DUYURUSU
Kütahyaspor kadrosundaki Güven Güneri  isimli  futbolcunun  Cumhuriyetimizin kurucusu atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında kaybının üzüntüsünü yaşadığımız 10 Kasım gününde,  hadsiz ve toplumun manevi değerleri üzerinden küçümseyici ve itibarsızlaştırıcı paylaşımlar yaptığı  görülmüştür. Bunun üzerine bu kişi hakkında yaptığımız basın açıklaması ve Cumhuriyet Halk Partisi  Belediye Meclis Gurubumuzun girişimleri neticesinde  Belediye Başkanımız Sn Alim Işık ve Kütahya Belediyespor yönetimi  ivedilikle konunun üzerinde durmuşlar ve söz konusu futbolcu gerekli disiplin süreçleri işletilerek kadro dışı bırakılmıştır. Bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı Kütahyaspor Yönetim Kurulu'na ve Kütahya Belediye Başkanı Sn Alim Işık'a teşekkür ediyoruz.
Partimizin kurumsal yapısı ve temsil eden yönetim kadroları dışında yapılan kişisel açıklamalar bahane edilerek partimizi n yıpratılmaya çalışılması gerçeği saptırmak ve siyasi rant edinme girişimlerinden başka birşey değildir. Partimiz tarafından yapılan basın açıklamaları çok nettir ve Kütahyasporu lekeleyecek bu hadsiz paylaşımları yapan kişiye yöneliktir. Şehrimizin gözdesi Kütahyasporumuzun isminin bu tip kişiler tarafından lekelenmesi yerine ligdeki başarılarıyla duyurması en büyük dileğimizdir.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak gerek Belediye Meclisinde Kütahya Belediyespora olan desteklerimiz, gerekse partililerimizin ortak değerimiz olan takımımıza olan destekleri tüm kamuoyu tarafından çok iyi bilinmektedir.
Durum bu kadar açık ve net bir şekilde ortada iken Kütahya Belediyespor Kulüp Başkanı Sn Cahit Özel'in, hepimizin ortak değeri olan ve tüm Kütahya halkının vergileri  ile finanse edilen kulübümüzün başkanı değil de  siyasi bir taraf gibi partimizi yıpratmaya yönelik açıklamalarını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Partimizi hedef gösteren bu açıklama Kütahya Belediyespor Kulüp Başkanına yakışmayan talihsiz bir açıklama olmuştur.  Böyle bir açıklamayı ne Kütahya şehrimiz ne de göz bebeğimiz olan Kütahya Belediyespor hak etmektedir. Yapılan bu mesnetsiz açıklamayı esefle kınıyor, kendilerini öncelikle açıklamamızı tekrar okumaya,  akla ve sağduyuya davet ediyoruz.

Dr.Zeliha Aksaz Şahbaz
Cumhuriyet Halk Partisi
Kütahya İl Başkanı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.