CHP KENDİLERİNE SALDIRIYI KINADI

Siyaset Yayın: 15 Nisan 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 15.04.2017 08:10:08
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
6578 okunma
Google News

CHP KENDİLERİNE SALDIRIYI KINADI VE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI 

CHP ilçe yönetim kurulu yaptığı yazılı basın açıklamasında şu cümlelerle kendilerine yapılan saldırıya açıklık getirdiler.

"Tavşanlı ilçe başkanımız Füsun Yıldız başkanlığında seçim çalışması yapan partililerimize Gümüş Gölcük köyünde daha önceki seçim çalışmalarımızda da aynı çirkin saldırıyı yapan şahıs ve yanındakiler ilçe başkanımıza VE KADIN partililerimize sözlü ve fiili saldırı gerçekleştirerek seçim çalışması yapması engellenmiş başkan ve Kadın partililerimiz jandarma gelinceye kadar araba içinde mahsur bırakılmış olup jandarmanın gelmesiyle linç edilmekten kurtarılmıştır. Olay adliyeye intikal etmiştir.
BİZ CHP' LİLERİ BU ÇİRKİN SALDIRLARLA KORKUTACAKLARINI YILDIRACAKLARINI SANANLARI KINIYORUZ. JANDARMA KOMUTAN VE EKİBİNE ZAMANINDA MÜDAHALLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

 


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.