CHP Kütahya İl Örgütü Aşure Dağıttı

Siyaset Yayın: 25 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 25.10.2016 16:33:26
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
3530 okunma
Google News

CHP Kütahya İl Örgütü Aşure Dağıttı

 

Muharrem ayı vesilesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Sevgi Yolu Evkur önünde yaklaşık 2000 kişiye aşure dağıttı. Aşure programına Kütahya halkının yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Dr.Zeliha Aksaz Şahbaz Muharrem ayı vesilesiyle aşure dağıttıklarını, Kerbela’da zalimin zulmüne boyun eğmeyen Hz. Hüseyin’in yolundan ilerleyen tüm inananlarla beraber olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Nasıl her dönemin yezitleri varsa aynı zamanda Hüseyinleri de olacağını, Hak katında iyi ile kötünün haklı ile haksızın mücadelesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin haklının yanında yer aldığını söyledi.

Muharrem ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik, birlik ve dirlik getirmesi dileklerinde bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.