CHP Tavşanlı İlçe Başkanından

Gündem Yayın: 26 Ağustos 2016 - Cuma - Güncelleme: 26.08.2016 10:28:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3558 okunma
Google News

          "Barış ve kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde, Sayın Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na Artvin de yapılan Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzuruna kasteden bu hain terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Bu vesileyle insanlığın en kutsal ve birincil hakkı olan yaşama hakkına kast eden terör saldırılarının tümünü lanetliyor ülkemizde tesis edilmesi en önemli ihtiyaç olan barış ve kardeşliğe yönelik şiddetin hiçbir sebeple makul görülemeyeceğini bir kez daha ifade ediyoruz.

  Ülkemizin birliktelik ve dayanışma sergileyerek teröre en güzel yanıtı vereceğini umut ediyor saldırıda yaşamını yitiren askerimize Allah'tan rahmet, yararlılara acil şifalar diliyoruz. 

 Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Milletimize geçmiş olsun diyoruz "

                       FİSUN AKTAKKA YILDIZ
                  TAVŞANLI CHP İLÇE YÖNETİM KURULU

                                    BAŞKANI
 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.