CHP Tavşanlı İlçe Başkanından Basın Açıklaması

Siyaset Yayın: 05 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 05.07.2022 11:17:25
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
745 okunma
Google News

CHP Tavşanlı ilçes Başkanı Fisun Aktakka Yıldız yaptığı basın açıklaması ile kendilerini anlamsızca eleştirdiklerini ifade ederken şunları söyledi;

"Tavşanlı İlçemizdeki kamu kurumları tek tek peşkeş çekilirken iktidar partisi ve ortağı işçinin  , Tavşanlı halkının hakkını korumak için ne yaptı??? İşletmede,Termik'te ,Gümüş'te çalışarak emekli olan yöre halkı Geçim sıkıntısı çekmediği gibi emekli olunca ikramiyesi ile evini alır,düğününü yapardı..O Kurumlardan emekli olanlar bugün halâ torununun bezini,oğlunun pazarını kızının ihtiyaçlarını alarak çocuklarına destek çıkıyor..
İlçemizde pancar ekilir ,Devlet Baba köylüsünün pancarını  tozu,toprağıyla alır üreticisini  mağdur etmezdi..Şeker fabrikası arazisiyle,kasasındaki parası ile peşkeş çekildi.Pancara kota kondu..Köylünün elinden geçim kaynağı alındı.İşçinin ekmek kapısı satıldı..
Bugün ise evlatlarımız fabrikalarda ,çağdaş kölelik sisteminde asgari ücrete mecbur bırakıldı.Bir evden 3 kişi çalışıp anca geçimini sağlıyor. 20 yıl önce kalifiyeli göç alırdı İlçemiz bugün ise Evlatlarımızı yanımızda tutamıyoruz.Daha iyi şartlarda daha iyi ücrete çalışmak onlarında hakkı..
Peki: Kamu kuruluşlarımız peşkeş çekilirken iktidar partisi ve ortağı ses yükselttimi?? Yoksa boynunu büküp seyircimi oldu ...
20 yıldır İlçemize hangi yatırımlar yapıldı?? Ziraat Bankasının taş binasını yıkıp ucube binayı diktiniz..Atm'leri  yan tarafa alıp emekiliyi o güneşin altında bekleten zihniyet acaba hangi amaçla bunu yaptı çok merak ediyorum..
Hükümet binasını yıktınız yol kenarına  yeniden yaptınız.Amacınız yol kenarında olsun ki gelen geçen yolcu sizin muhteşem binanınızı görsün.Ama Şehir içindeki esnafı hiç düşünmediniz..
Bedesten diye koca binayı daracık yere diktiniz..Üstelik yılan hikayesine döndü yıllardır bir türlü tamamlanamadı.
Fizik ve Rehehabilitasyon binası diktiniz içinde korku filmi çekilir ..Doktor yok,randevu yok  ama muhteşem bir bina var..Nüfusu bir İl kadar olan ilçemizde hâl yok.. Bölgenin en büyük pazarı olan Tavşanlı pazarını küçülttünüz..Eskiden her yerden satıcılar gelir pazarımızda bolluk,bereket ucuzluk olurdu.Pazarımızı  Üç,beş satıcının insafına bıraktınız.Umutsuzluktan Kapalı pazar yerini istemeyi bile artık bıraktık..
İlçemizin meydanını anlatmaya gerek var mı bilmiyorum içler acısı. .Otopark ise masallarda kaldı..
Eğer bina dikmek gelişmekse evet Tavşanlı gelişti..Koca koca binalar,evler dikildi..
En son İlçemiz hastanesindeki randevu rezaleti ve doktor eksiği yetmezmiş gibi birde Emar 1 Temmuz'a kadar Kütahya'ya taşınacak diye  karar alındı..Neymiş Emar òzel bir şirketinmiş döviz kurundaki artış nedeni ile zarar ettiği için  taşıyacakmış!!!
Ne iktidar partisinden nede ortağından tek bir kelime yok..Aynı Kamu  Kurumlarımız peşkeş çekilirken ki sesizliklerine büründüler. .Basın açıklaması ile Tavşanlı halkını haberdar ettik tepki gösterdik. Vekilimiz mecliste gündeme taşıyıp gerekli müracaatları yaptı..Emar niye òzel bir şirketin insifiyatına bırakıldı diye niye iktidar partisinden ses yok  diye sorgulamak yerine bazıları Chp' ye saldırmaya başladı..Hem de ne istedinizde vermedik diyerek koyunlarında büyüttükleri fetoculukla,her seçim öncesi  göz kırptıkları Hdp ile  Çözüm süreci denen ihanet süreci ile büyütüp güçlendirdikleri üstelik mektubunu okuttukları pkk terör örgütü ile bizleri birarada göstermeye çalışarak saldırdılar..
Sizin karşınızda Tavşanlı halkına yapılan haksızlıklara ses yükseltemeyen iktidar partisi gibi ezik bir teşkilat yok..Güçlü bir ilçe yönetimi ,arkasında İl Teşkilatı,Vekilleri ,Belediyeleri olan aktif,canlı  başarılı bir muhalefet partisi var artık İlçemizde..Bundan rahatsız olanlar Chp Tavşanlı'nın çalışmaları karşısında daha çoook rahatsız olacaklar..Bizler Vekillerimizle,yöneticilerimizle bize güvenen ,çalışmalarımızı takdir ile alkışlayan Tavşanlı halkının her sorunununda yanlarında  olmaya devam edeceğiz.
Halkın iktidarını kurup yalana,talana,haksızlığa,adaletsizliğe, yolsuzluğa son verene kadar ,tek bir çocuk yatağa aç girmeyene kadar mücadele edeceğiz..Kısacası Chp Tavşanlı'nın başarılı çalışmalarından rahatsızlık duyanlar daha çooook huzursuz olacaklar.. Mutlu,huzurlu,bereketli,adaletli günler gelecek hiç endişe etmeyin.."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.