ÇİNİ SANATÇISI İSMAİL YİĞİT’İ ATÖLYESİNDE ZİYARET

Sanat Yayın: 07 Nisan 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 07.04.2018 13:34:25
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
6356 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR ÇİNİ SANATÇISI İSMAİL YİĞİT’İ ATÖLYESİNDE ZİYARET ETTİ
Vali Ahmet Hamdi Nayir, geleneksel Türk Çinileri üzerine önemli çalışmalar yapan çini sanatçısı İsmail Yiğit’i yeni faaliyete geçtiği Sipahi konağında ziyaret etti. 

Çini Sanatçısı İsmail Yiğit’in eserlerini inceleyip, bilgiler alan Vali Ahmet Hamdi Nayir atölyede devam eden çalışmaları inceledi çini ustalarına kolaylıklar diledi. 

Tarihi Sipahi Konağında 4 çalışanıyla hizmet vereceğini belirten İsmail Yiğit, konağın giriş katında görseller hakkında bilgiler verileceğini, eserlerin bir üst katta teşhir edileceğini, ayrıca bir de küçük bir kütüphane hazırlanacağını kaydetti.

Çalışmalarından dolayı İsmail Yiğit’i tebrik eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, yeni yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.