Civli Mahallesi’ne ziyaret

Gündem Yayın: 14 Kasım 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 14.11.2020 07:30:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1169 okunma
Google News

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, haftalık mahalle ziyaretleri çerçevesinde Civli Mahallesi’ni ziyaret etti.
Şehrimizin farklı bölgelerinde yer alan mahallelere ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, bu kapsamda Civli Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya geldi.
Başkan IŞIK, mahalle ziyaretinde Civli Mahalle Muhtarı Ahmet ÇIRAK ve vatandaşlarımız ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Mahalle ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden hemşehrilerimiz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sundu.
Vatandaşlarımızın Civli Mahallesi’nde doğalgaz, alt ve üstyapıda yapılmasını istedikleri bazı düzenlemeleri kendilerine ilettiklerini belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, 2021 yılı programı dahilinde söz konusu taleplerin yerinde getirileceğini söyledi.
Başkan IŞIK’a ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları Salih ÖZDEN, İlyas BAHAR, Abdullah DAMCI, Murat ARIK ile Ömer KÖSE eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.