Çukurköyspor Sezonu Açtı

Çukurköyspor Sezonu Açtı

Spor Yayın: 03 Ekim 2014 - Cuma - Güncelleme: 03.10.2014 14:45:52
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3095 okunma
Google News

Süper Amatör Kümede mücadele eden Çukurköyspor 2014 -2015 yılı sezon açılışını kurban keserek gerçekleştirdi.

Çukurköyspor’da yeni futbolcuların da tanıtıldığı törende kurban kesilip dualar edildi.

Hedeflerinin Bal ligi olduğunu belirten Çukurköyspor kulüp başkanı Himmet Özer şunları söyledi; “ Hayırlısı ile sezonu açtık. Nasip olursa bu sene Tavşanlı’da Çukurköyspor olarak en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz Bal ligine çıkmak. Bu işler nasip meselesi gerçi ancak hedefimiz doğrultusunda kadromuzu oluşturduk. Geçen seneki kadromuzun %70’ini tamamladık. Aşağı yukarı 6-7 yeni transferlerimiz oldu. Yönetim kurulu olarak inandık ve genç bir kadroya sahibiz. Rabbim utandırmasın. 2014 – 2015 sezonu tüm kulüplerimize hayırlı olsun. Kazasız belasız bir sezon geçirmeyi temenni ediyoruz.” Dedi.

Çukurköyspor’un teknik direktörlüğünü Murat Göçmen , kaleci antrenörlüğünü ise Mustafa Aktepe gerçekleştiriyor.

Teknik direktör Murat Göçmen her zaman için hedeflerinin bulunduğunu bu nedenle de bu hedeflerine ulaşmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

Çukurköyspor’da yeni transferler ise şu şekilde ; 

Ahmet Batu ( Antalya Belediyespor) , Coşkun ( Aslanapa) , Çağatay ( Aslanapa) , Yücel ( Aslanapa) , Erhan ( Üniversite) , Sefa ( Üniversite) , Şevket ( Ankara Tarım ) 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.