Cuma Namazı Yıllardır Mescidin Yanındaki Koridorda Kılınıyor

Cuma Namazı Yıllardır Mescidin Yanındaki Koridorda Kılınıyor

Gündem Yayın: 02 Şubat 2016 - Salı - Güncelleme: 02.02.2016 09:52:10
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
2684 okunma
Google News


Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, sosyal medyada yeralan hastane koridorunda cuma namazı kılınmasıyla ilgili olarak, "Mescit yetersiz kalınca yıllardır cuma namazları mescit yanındaki koridorda kılınıyor" dedi.

DPÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, hastanede kılınan cuma namazlarının hükümetin kamu kurumlarına getirdiği Cuma namazı genelgesiyle bir ilgisinin bulunmadığını söyledi. Adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili hastanede görevli imamın cuma günleri alt katta mescit olarak kullanılan odada, hastane personeli ile hasta yakınlarına namaz kıldırdığını belirtti.

Mescidin dolması nedeniyle dışarıda kalanların cuma namazlarını yıllardır mescit yanındaki koridorda kıldığını ifade eden yetkili, "Ayrıca bu bizim hastanemize mahsus bir durum da değil. Çeşitli illerdeki hastaneler de aynı şekilde mescit dolunca yanındaki koridorda cuma namazı kılınıyor" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.