Daha Temiz Nefesler İçin Fidan Dikiyoruz

Gündem Yayın: 18 Nisan 2017 - Salı - Güncelleme: 18.04.2017 17:02:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3427 okunma
Google News


Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ağaçlandırma çalışmaları okul bahçelerinde de sürüyor. Yapılan fidan dikim etkinlikleri ile öğrencilerin doğa ile kucaklaşmaları ve daha yeşil bir ortamda eğitim görmeleri sağlanıyor. 
Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü Aslanapa Orman İşletme Şefliği tarafından; öğrencilerin daha yeşil bir ortamda eğitim almalarına imkân tanımak için Aslanapa Anadolu lisesi bahçesinde fidan dikim programı düzenlendi.
Okul bahçesindeki törene;  Aslanapa Kaymakamı  Emin Kaymak, İl genel meclis üyesi Ali Okumuş, Emniyet amiri İlçe Jandarma Komutanı İsmail Hazır, Aslanapa Orman İşletme şefi N. Hakan Dinkçi, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte fidanlar toprakla buluşturuldu ve ilk can suları katılımcılar tarafından verildi.
Okul bahçesindeki programın ardından Pınarbaşı mahallesinde Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, Mahalle Muhtarı Ahmet Kutlu ve mahalle sakinleriyle birlikte fidan dikim etkinliği sürdü.
Törenlerde 450 adet karaçam, 50 adet sedir,  20 adet ehrami karaçam, 20 adet dişbudak, 30 adet badem, 20 adet çınar, 10 adet şimşir fidanı toprakla buluşturuldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.