Damızlık düve dağıtımları yapıldı

Ekonomi Yayın: 25 Nisan 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 25.04.2018 09:07:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2978 okunma
Google News

Tavşanlı'da genç çiftçi projesinden damızlık düve dağıtımları yapıldı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde genç çiftçi projesine başvuranlara düveleri teslim edildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın başlattığı ’genç çiftçi hibe destek projesi’ kapsamında, büyükbaş düve almaya hak kazanan 14 genç çiftçiye, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde düzenlenen törende kura usulü her çiftçiye 6’şar adet olmak üzere toplam 84 düve teslim edildi.

Törene Kaymakam Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Temel ve genç çiftçiler katıldı.

Tören sonunda İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Veterinerleri, genç çiftçilere düvelerin bakımları konusunda bilgiler verdi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Temel, 2018 yılı Genç Çiftçi proje başvuruların 30 Nisan tarihine kadar devam edeceğini ve genç çiftçilerin müracaatlarını bu tarihe kadar yapabileceklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.