Damla Projesi Gönüllüleri DPÜ Rektörü Ziyaret Etti

Gündem Yayın: 29 Eylül 2017 - Cuma - Güncelleme: 29.09.2017 11:33:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2870 okunma
Google News

Damla Projesi Gönüllüleri DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören’i Ziyaret Etti
15 farklı il ve 2 farklı ülkeden (Afganistan, Suriye) toplamda 20 Damla Projesi öğrencisi, proje kapsamında geldikleri Kütahya’da, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören’i ziyaret ederek Damla Projesi hakkında bilgi verdi.
Öğrenciler, Damla Projesi hakkında verdikleri bilgide Gençlik ve Spor Bakanlığı faaliyetlerinden biri olan Damla projesi gönüllülük esaslı olduğunu, insan odaklı bir çalışma ve proje kapsamında gidilen illerde dezavantajlı aile ve çocukların hiçbir din, dil ve etnik köken ayrımı yapmadan katılımcı gençlerle bir araya gelmesi; kültürel değerlerin karşılıklı aktarımı ile programın yürütüldüğü yörelerdeki insanlarla, katılımcı gençlerin hayata bakış açılarının olumlu yönde etkilenmesi amaçlandığını, Damla projesinin her bir programı ülkemiz üniversitelerinde eğitim gören yerli ve uluslararası öğrencilerin oluşturduğu 20 ve 40 kişilik bir ekipten oluştuğunu,  bu ekipler projenin yürütüldüğü illerde dezavantajlı bölgelerde gönüllülük faaliyetleri yürüttüğünü söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören proje gönüllülerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.