DAYINLAR SPOR İLE ULUOYMAK 1 EYLÜL SPOR U-17 HAZIRLIK MAÇI

Spor Yayın: 10 Aralık 2017 - Pazar - Güncelleme: 10.12.2017 17:03:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4245 okunma
Google News

DAYINLAR SPOR İLE ULUOYMAK 1 EYLÜL SPOR U-17 HAZIRLIK MAÇIYLA BULUŞTU. 

10 Aralık Pazar günü Gediz sahasında oynanan hazırlık maçında Dayınlar Spor rakibini 3-1 yendi. Skordan ziyade iki takımında gençlere önem vermesi, sahiplenmesi gelecek için umut vaad ediyor.   

Dayınlar Spor Kulübü Başkanı Ünal BİLGİLİ '' Biz Dayınlar Spor olarak U-13 kategorisinde geçen sezon mücadele ettik. Bu sezon da U-14 ve U-17 kategorilerinde mücadele edeceğiz. Gençlere sahip çıkmak biz spor yöneticilerinin asli görevidir. Kulübümüz olarak görevimizi yerine getiriyoruz bizler gibi Uluoymak 1 Eylül Spor da görevini yerine getiriyor. Ama maalesef sizlere sadece iki kulübün ismini verebilirim. Çünkü Dayınlar Spor ve Uluoymak 1 Eylül Spor harici diğer kulüplerde bu görev bilinci kaybolmuş durumda. Gönül ister ki hep beraber sahiplenelim diğer kulüplerimizle beraber. Ayrıca A Takım kapsamında 1.Amatör Küme Play-Off turunda mücadele edecek olan Uluoymak 1 Eylül Spor'a tebrik eder, başarılar dilerim.'' açıklamalarında bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.