Dededen Kalma Barut Elinde Patladı

Gündem Yayın: 14 Haziran 2012 - Perşembe - Güncelleme: 14.06.2012 16:48:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 52 sn.
2644 okunma
Google News

Kütahya'da dedesinden kalma kara barut olarak tabir edilen barutu inceleyen bir kişi barutun patlaması sonucu ağır yaralandı.


Gaybiefendi Mahallesi Meriç Sokak üzerinde ikamet eden Nejat coşkun (28) evinde dedesinden kalma olan kara barut ile oynamaya başladı. Aniden barut'un patlaması ile Coşkun hemen evinden çıkarak komşularından yardım istedi. 112 Acil Servis Ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Coşkun, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Ek Hizmet Binası Acil Servis Bölümüne gönderildi.


Buradaki tedavisinin arından Coşkun, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi hastahanesine sevk edildi. Coşkun'un evinde yanlız ve alkollü olduğu, barutla oynadığı esnada ağzındaki sigaranın düşmesi ile patlamanın meydana geldiği de edinilen bilgiler arasında.


#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.