Demirci Kurban Bayramını Kutladı

Gündem Yayın: 10 Eylül 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 10.09.2016 13:14:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2533 okunma
Google News

Esnafın hizmetkarı olduğunu ve bunun için azim ve gayret ile çalıştıklarını ifade eden Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Demirci Kurban Bayramını kutladı.

Tavşanlı Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Demirci, sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveleştiği, dayanışmanın en güzel örneğinin gösterildiği bir Kurban Bayramını daha kutlamanın heyecanı içerisinde olduklarını belirtti.
Demirci, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların dostluk, barış, birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının pekiştiği nadide günler olduğunu belirtti.
Millet olarak zorlukları birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek aşılabileceğini ifade eden Demirci, “Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayramlar, yardımlaşma ve dayanışmanın üst seviyelere çıktığı, birlik ve beraberliğin en sıcak şekilde hissedildiği özel günlerdir. Böyle birlik örneklerinin sergilendiği Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Bayramlar, sevincin, mutluluğun geleceğe beslenen umudun yeşerdiği müstesna günlerdir” dedi.
Demirci, son olarak ; ” Üyelerimizin ve hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.