Demokrasi şehit ve gazi aileleri için bağışta bulundular

Gündem Yayın: 04 Ağustos 2016 - Perşembe - Güncelleme: 04.08.2016 13:57:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3091 okunma
Google News

Demokrasi şehit ve gazi aileleri için bağışta bulundular

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Eğitim Bir Sen üyesi öğretmenler darbe girişimini kınayarak, Demokrasi şehit aileleri ve gaziler için Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek verdiler.

Tavşanlı Halk Bankası önünde bir araya gelen ve bağlı bulundukları üyeler adına konuşan Muammer Yorulmaz  “Tavşanlı Eğitimciler Birliği Sendikası olarak bugün 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde şehit aileleri ve gazilerimiz için Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek olmak için buradayız.

Buradayız, çünkü Fetullahçı Terör Örgütü tarafından 17 - 25 Aralık darbe girişiminde en çok hedef olan banka bir devlet bankası olan Halkbank’tı. Bankasına sahip çıkan millet bugün de devletine sahip çıkmaktadır.

Anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini ve temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmaya yönelik menfur 15 Temmuz 2016 silahlı darbe teşebbüsü, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti ve aziz milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir.

15 Temmuz darbe gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın “Meydanlara çıkın” emrinden sonra Tavşanlı Meydanı dâhil, İstanbul, Ankara, Konya, Erzurum, Kars gibi Türkiye'nin tüm şehir meydanlarını dolduran yüce milletin şehitleri ve gazileri için buradayız.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Meydanlara çıkın” emrinden sonra o ilk gün ve ilk anlarda meydanlara çıkanlar var ya? İşte onlar bu ülkenin şerefli evlatlarıdır.

O ilk gün, ilk anlarda sokaklara çıkanlar istisnasız aileleri ile vedalaştılar ve belki de evlerine dönmeyi hiç düşünmediler.

İşte o gün İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü’nde, Kısıklı’da, Vatan Caddesi’nde, Çengelköy'de, Saraçhane’de, Atatürk Havalimanı’nda; Ankara'da Genelkurmay önünde, Özel Kuvvetler’de, Emniyet Binası önünde, Beştepe’de, Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde; kahramanca tankların, uçakların, helikopterlerin ve silahların karşısında dimdik durarak şehid ve gazi olan kahramanlarımız için buradayız. Onlar bu ülkenin kahraman evlatlarıdır.

Selam olsun bu vatan için şehit olanlara, hainleri alınlarının ortasından vuranlara, Tankların önüne duranlara, vatan için malını ve canını hiçe sayanlara… Ve selam olsun Cumhurbaşkanının bir emriyle vatan için nöbet tutanlara.

Rabbim tüm şehitlerimizin şehadetini kabul etsin, yaralılarımıza şifa versin, yapacağımız yardımları kabul etsin.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.