DEMOKRATLAR HAYIR DİYECEK

Siyaset Yayın: 30 Ocak 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 30.01.2017 16:20:59
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5039 okunma
Google News

                Demokrat Parti (DP) Kütahya'da Kongrelerine Hız Verdi. Gediz, Tavşanlı, Emet kongrelerini yapan Demokrat Parti, önümüzdeki hafta sonu kongrelerini tamamlayacak. İl Başkanı Mehmet Çakır, Referandumda "Hayır" diyeceklerini söyledi.

            "GERÇEK DEMOKRASİ, GERÇEK DEMOKRATLAR GERÇEKLEŞECEKTİR"

            Kütahya Demokrat Parti Gediz, Tavşanlı, Emet Kongrelerini gerçekleştirdi. Gediz İlçe Kongesinde Adnan Menderes Yiğiter, Tavşanlı İlçe Kongresinde Memiş Deniz ve Emet İlçe Kongresinde Ahmet Yetilgen yeninden ilçe başkanı seçilerek güven tazelediler.

            Eski DP GİK Üyesi İlhami Özatağ'ın divan başkanı, Eski DP İl Başkanı Atila Palangalı, Eski İl başkan Yardımcısı Salih Aytemur, yönetim kurulu üyesi Ahmet Vuran ve Saffet Uzsoy'un divanı oluşturduğu kongrede konuşan İl Başkanı Mehmet Çakır, Demokrat Parti tüm Türkiye'de kongrelerimi yaparak, daha heyecanlı bir şekilde, daha da büyüyerek milletin önüne alternatif çıktığını söyledi.  Çakır, DP'nin referandumda tek adam anlayışını getirmek isteyen Anayasa değişikliklerine "hayır" diyeceğini açıkladı.

            Gediz İlçe Yönetim Kurulu üyesi Münevver Azmioğlu da yaptığı konuşmada, Demokrat Parti'nin Türkiye açısından önemini vurgulayarak, "gerçek demokrasi, gerçek demokratlarla gerçekleşecektir dedi.

            Demokrat Parti (DP) Tavşanı İlçe kongresinde mevcut Başkan Memiş DENİZ tek aday olarak katıldığı kongreye çok sayıda partili iştirak etti.

            Demokrat Partili’lerin salonu doldurduğu kongre öncesi DP GİK Üyesi İbrahim Ayaşlı, Tunçbilek Eski Belediye Başkanı Mutahhar Temel ve Tavşanlı Belediyesi DP Meclis üyesi Bilgin Koyuncu birer konuşma yaptılar.

            Daha sonra bir konuşma yapmak için kürsüye Gelen Başkan Memiş DENİZ, ülkeyi 50 sene boyunca yönettiklerini ve hiçbir sıkıntıya düşürmediklerini belirterek, ülkede yaşanan sıkıntıların Demokrat Parti’nin iktidara gelmesiyle son bulacağını söyledi

            Kongrelere İl Başkanı Mehmet Çakır, İlçe Başkanı Cemal Gönenç Eşiyok ile birlikte il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

            İlçe Başkanı Gönenç Eşiyok da yaptığı açıklamada,  Demokrat Parti'nin kongrelerini Şubat ayında tamamlayıp genel kongresini yapacağını kaydederek, yasa gereği kongrenin ardından 6 ay içinde yapılacak ilk seçimlere Demokrat Parti katılacak   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.