Denetim Komisyonu Toplantısı

Denetim Komisyonu Toplantısı

Gündem Yayın: 23 Şubat 2016 - Salı - Güncelleme: 23.02.2016 17:38:03
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
3994 okunma
Google News

Denetim Komisyonu Toplantısı…
TAVŞANLI BELEDİYE MECLİSİ DENETİM KOMİSYONU 2015 YILI GELİR GİDER İŞ VE İŞLEMLERİNİ GÖRÜŞTÜ. KOMİSYON ÜYELERİNİN TOPLANTISINA MALİ HİZMETLER MÜDÜRÜ MEHMET ALTUN VE YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ BÜLENT AKAKOÇ’TA KATILDI.

Tavşanlı Belediye Meclisi Denetim Komisyonu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Arslan başkanlığında bir araya geldi. Meclis üyeleri Ahmet Arıkan, Hasan Ordu, Halil İbrahim Altınbay, Bekir Gedik ve Mehmet Akif Arslan’dan oluşan Denetim Komisyonu  2015 yılı gelir gider iş ve işlemlerini inceleyip, hazırladığı raporu Belediye Meclisi’ne sunacak.

Komisyon Başkanı Mehmet Akif Arslan, toplantının son derece verimli geçtiğini söyleyerek Tavşanlı Belediyesi’nin güçlü mali yapısı ve proje zenginliği ile dikkat çektiğini kaydetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.