DenizBank Bakkallar ve Bayiler odası ile İşbirliği Protokolü

Tuna İşleyen

Gündem Yayın: 17 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 17.03.2021 18:18:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1312 okunma
Google News

DenizBank Bakkallar ve  Bayiler odası ile İşbirliği Protokolü imzalandı.

İki kurum arasında 10 Mart 2021 tarihinde imzalanan anlaşma ile oda üyeleri DenizBank'ın kendilerine özel sunduğu 3 ay ötelemeli  taksitli ticari Kredi'den yararlanabilecek.

Üye esnaf Ayrıca Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanından faydalanabilecek.

"Sektörel uzmanlığımız ile esnafımızın her ihtiyacında yanlarındayız"

İşbirliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Denizbank Tavşanlı şube müdürü Tan Güneş şöyle konuştu; "Günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün ve çalışmalarımız ile Denizbank olarak öncelikli gayemiz, esnafımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atabilmek. Bu anlayışla, Bakkallar ve bayiler odası ile yaptığımız işbirliği kapsamında oda üyelerine,  3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi avantajı Bonus Business kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanı sunuyoruz . Sektörel uzmanlığımızdan aldığımız güçle müşterilerimizi yeni kredi modellerimiz,  ürün ve hizmetlerimize tanıştırmaya devam edeceğiz"

Denizbank Tavşanlı şube müdürü Tan Güneş  ile Tavşanlı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Hasan Bayram imzaları attılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.