Deprem Bölgesinden Dönen Ekipler Vali Toraman’ı Ziyaret Etti

Gündem Yayın: 05 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 05.02.2020 14:06:28
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1246 okunma
Google News

  Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman’ın koordinesinde deprem bölgesinde arama kurtarma ve ilk yardım çalışmalarına katılan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve 112 sağlık ekibi Kütahya’ya döndü. 

Deprem bölgesindeki görevlerini tamamlayarak Kütahya’ya dönen UMKE ve 112 sağlık ekibi Vali Dr. Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti. 

İl Sağlık Müdür Vekili Ahmet Düber ile UMKE Kütahya Sorumlusu Levent Bircan, Elazığ’daki çalışmalar hakkında Vali Toraman’a bilgiler verdi. 

UMKE ekibi ve 112 sağlık ekibini tebrik ederek başarı belgesi veren Vali Toraman, Elazığ’daki deprem bölgesinde Kütahya’dan UMKE’den 5, 112 sağlık ekibinden 3 olmak üzere toplamda 8 personel ve 2 araç görevlendirildiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.