Dereceye giren öğrencilerden Vali Ali Çelik’e ziyaret

Gündem Yayın: 01 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.04.2021 15:30:44
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1344 okunma
Google News
Vali Ali Çelik, Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Türkiye finalinde Türkiye finaline Ege Bölgesi’ni temsilen Kütahya’dan katılan ve ikinci olan öğrenciler Zeynep Arslanboğa ile Abdürrahim Karazeybek’i makamında ağırladı. Öğrencileri ödüllendiren Vali Çelik, başarılarının devamını diledi.

Kütahya Valisi Ali Çelik, Diyanet İşleri Başkanlığınca Türkiye geneli Kur'an kursları arasında her yıl düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali 18 yaş altı bayanlar kategorisinde Türkiye ikincisi olan Tavşanlı Kavaklı Yatılı Kız Kur’an Kursu proje hafızlık öğrencisi Zeynep Arslanboğa ile 18 yaş altı erkekler kategorisi Türkiye ikincisi Abdürrahim Karazeybek ile bir araya geldi. 

Vali Çelik’in makamında gerçekleşen ziyarette; İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İl Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak, Tavşanlı İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, Amir Sultan Kur’an Kursu öğreticisi Mehmet Oruç, Tavşanlı Kavaklı Kız Kur’an Kursu öğreticileri Büşra Yıldız ile Cemile Şahan Ertuğrul yer aldı.

Ziyarette Kur’an-ı Kerim’den ayetler okuyan öğrenciler ilgi ve desteklerinden dolayı Vali Çelik’e teşekkür ettiler.

Öğrencileri tebrik eden Vali Ali Çelik, başta hocaları ve aileleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Ziyaretten duyduğu mutluluğu paylaşan Vali Çelik, öğrencilere başarılar dileyerek hediyelerini verdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.