Dereli Kaplıcaları onarım sonrası iftar programıyla açıldı

Sağlık Yayın: 12 Haziran 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 12.06.2017 11:10:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
12128 okunma
Google News

Dereli Kaplıcaları onarım sonrası iftar programıyla açıldı

Tuna İşleyen

Kütahya’nın Emet ilçesi Günlüce Köyü Dereli Kaplıcalarının açılışı dualar ve iftar açılması ile gerçekleşti.

Günlüce Köyü Muhtarlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen iftar programı Dereli Kaplıcalarında gerçekleşti.

Dereli Kaplıcaları meydanında oluşturulan masalarda bir araya gelen yaklaşık bin kişi iftarını açtı.

Günlüce muhtarı Adem İnan ve ekibinin hazırladığı sofralar doldu. Köy halkının yanı sıra çevre ilçelerden de çok sayıda kişi iftar programına katıldı.

Günlüce muhtarı Adem İnan, “ İftar programımız köyümüzün birliği ve beraberliği için düzenlenmiş bir programdır. Hem Dereli Kaplıcalarımızın yeni tamamlanan fırın dediğimiz kısmın onarımından sonra halkımızın burayı görmesi hem de kaplıcalarımıza olan ilgiyi biraz daha arttırmak için bu iftar programını düzenledik. Tavşanlı’dan, İnegöl’den, Bursa’dan, Türkiye’nin her yerinden gelen misafirlerimizi burada ağırlamak için hazırız, gelsinler ve yeni halini görsünler istiyoruz”

Köy halkından Orhan Deniz ve Ali Bayram’da Kaplıcalarını oldukça şifalı olduğunu belirtirken çeşitli hastalıklara iyi geldiğini ifade ettiler.

Program iftardan sonra Hacivat ile Karagöz orta oyunu ile son buldu.

 

(GÖRÜNTÜLÜ)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.