Doğa yürüyüşünü aşılamak istiyorlar

Spor Yayın: 22 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.01.2020 12:46:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1955 okunma
Google News

Doğa yürüyüşünü aşılamak istiyorlar

Tuna İŞLEYEN / GÖRÜNTÜLÜ

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Tavşanlı Doğa Sporları Kulübü (TADOS) üyesi sporcular ve aileler doğa yürüyüşü düzenlendi.

TADOS üyeleri Tavşanlı ilçesi Göbel Termal Tesislerden Başköy istikametine yaklaşık 10 kilometrelik etapla doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Ayda ortalama iki kez düzenlenen doğa yürüyüşlerinin bu haftaki durağında Göbel Termal Tesisleri yakınlarındaki ormanlık alanda gerçekleşti.

 

 Yürüyüş halka açık idi ve oldukça da yoğun katılım oldu.

Yaklaşık 30 doğa yürüyüşçüsünün katıldığı etkinlikte sporcular 10 kilometrelik parkuru 3 saatte tamamladı.Göbel Termal Tesislerinden yürüyüşe başlayan sporcular, Başköy istikametinde Martlı Mevkiinden geriye dönüş ile yürüyüşü sonlandırdı.

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında bilgiler veren TADOS Başkanı Cevdet Taşkıngül, iki haftada bir düzenledikleri yürüyüşleri zaman zaman haftanın önemine atfettiklerini hatırlatarak, " Bugün yaptığımız yürüyüş rutin bir doğa yürüyüşü. Bu tür yürüyüşlerle tabiatın içerisinde oluyoruz. İnsanların bu tür yürüyüşleri tadımlamasını istiyoruz. Yapmış olduğumuz yürüyüşlerle zor diye düşünenlere cesaret veriyoruz ." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.