Doğum Günü Bahane, Bir Araya Gelmek Şahane

Yaşam Yayın: 23 Ağustos 2016 - Salı - Güncelleme: 23.08.2016 10:52:53
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3944 okunma
Google News

Doğum Günü Bahane, Bir Araya Gelmek Şahane

 

Doruk / Kütahya

 

 Yeni bir Aşiyan Ajans organizasyonunda daha bir araya gelerek, sohbet muhabbet edildi. LAV İnsan Kaynakları Müdürü Dr. Ahmet GÜVEN'e sürpriz doğum günü hazırlayan Aşiyan Ajans organizatörü Ahmet YILMAZ, GÜVEN'i mutlu gününde Cafe Allegro'da dostlarıyla bir araya getirdi.
Dr. Ahmet GÜVEN, kendi resminin olduğu pastayı üflerken, birlik beraberlik dileklerinde bulundu ve toplum olarak her kesimin üzerine düşeni yaparak, ülkemize olan bağlılığımız ve sevgimiz ile bu günlerin üstesinden gelebileceğimizi belirtti. GÜVEN: "Hepimiz 15 Temmuz'da yeniden doğduk. 15 Temmuz'dan sonra içtiğimiz çayın lezzeti bile başka. Yaşadığımız her anın kıymetini bilmeliyiz. Hepimiz vatan aşkıyla doluyuz, tankların önüne geçebilecek cesareti verende üzerinden geçtiğinde öldürmeyen de Allah, Rabbim bizim halis duygularımıza, vatanımızı korumamıza yardımcı oluyor. Rabbim bizlere bir daha böyle felaketler yaşatmasın" dedi.Katılımcılar bir araya gelmenin keyfini yaşadı ve özellikle birlik beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde farklı vesilelerle bir araya getiren Aşiyan Ajans organizatörü Ahmet YILMAZ'a teşekkür etti.
Program sonunda Dr. Ahmet GÜVEN, katılımcılara kitap hediye etti. Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, katılımcıları 27-28 Ağustos tarihlerinde fuar alanında yapılacak olan Kütahya Belediyesi Geleneksel 10. İller Arası KICK BOKS Zafer Kupası'na davet etti.
Aşiyan Ajans Ahmet YILMAZ'ın organize ettiği LAV İnsan Kaynakları Müdürü Dr. Ahmet GÜVEN'in doğum gününe Bermak Mühendislik Makine Mühendisi Ahmet BERBEROĞLU, Şentürk Makine'den Makine Mühendisi Cihat ŞENTÜRK,  Doruk Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI, Muhtarlar Derneği Başkanı Zekeriya YILMAZ,
SEM Dil Murat GÜRSES, Tavşanlı Çobanköy Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Necmi CANBAZ, TMSF Yönetim Kurulu Üyesi Bilal CİCAVOĞLU, Damla Kız Öğrenci Yurdu İşletmecisi İsmail İNÖL, Ressam Haşim CAN, MHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Özlem ÇALDEMİR, Ziraat Katılım Bankası Müdürü Hakan KOCA, Ambalaj Dünyası İşletmecisi Sabri ÇOBAN, İrem Kız Öğrenci Yurdu İşletmecisi Dilek İNÖL, Evliya Çelebi Hastanesi Recep ÖZEL, Çeşmeleri Yaptırma Derneği Başkanı Hasan ÜNAL, Marmara Çini Dış Ticaret Sorumlusu Aydın BAŞBEY, Ankara Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Burak GÜVEN, Durmaz Mobilya İşletmecisi Harun DURMAZ, Doruk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR katıldı. - DORUK

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.