Dolmuşlara “Okul” Düzenlemesi…

Dolmuşlara “Okul” Düzenlemesi…

Gündem Yayın: 30 Eylül 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 30.09.2015 18:36:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3924 okunma
Google News

TAVŞANLI’DA İLKÖĞRETİM VE ORTA ÖĞRETİMDE TOPLAM 12 BİN ÖĞRENCİ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE BAŞLADI. ŞEHİR İÇİ HAT DOLMUŞLARI DA ÖĞRENCİLER İÇİN SEFER SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME YAPTI

Kurban Bayramı’nın ardından başlayan 2015-2016 eğitim öğretim dönemi için Şehir İçi Hat Dolmuşları yeni düzenlemeler yaptı. Öğrencilerin okul saatlerini göz önüne alarak yapılan düzenlemeler çerçevesinde özellikle lise öğrencileri için sabah saatlerinde bazı bölgelere ek seferler konuldu.

Şehir İçi Hat Dolmuşları Başkanı Hakan Özbey yaz döneminde 12 yeni dolmuşun Tavşanlı caddelerinde sefere başladığını hatırlatarak dolmuşçu esnafı adına kendilerine verdikleri destekten dolayı Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti.

Özbey, “Yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerimize ve öğretmenlerine başarılar diliyoruz. Tavşanlı Belediyemiz ile birlikte bazı kararlar alarak çocuklarımızın okullarına ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamaları için düzenlemeler yaptık. Sabah saatlerinde özellikle Kız Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Anadolu Öğretmen ve Anadolu Lisesi güzergahlarında saat 7:45’te başlayarak her 5 dakikada bir sefer düzenlemesine gittik. Aynı şekilde akşam okul çıkış saatlerinde de dolmuşçu esnafımız yoğunluğu göz önüne alarak sık sefer uygulaması yapıyor. Şu anda fiyatlarımızda da bir değişiklik yok. Öğrencileri 1 lira 25 kuruş, büyükleri de 1,5 liradan taşıyoruz. Çalışmalarımıza destek veren Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.