DÖRT DÜĞÜN SALONU 2018 YAZINDA HİZMET VERECEK

TAVŞANLI BELEDİYESİ TARAFINDAN 4 MAHALLEDE YÜRÜTÜLEN DÜĞÜN SALONU İNŞAATLARI HIZLA YÜKSELİYOR. SALONLAR 2018 YAZ AYLARINDA HİZMET VERME NOKTASINA GETİRİLECEK.

Gündem Yayın: 21 Şubat 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2018 17:21:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3445 okunma
Google News
 
Tavşanlı Belediyesi tarafından geçtiğimiz yaz başlatılan düğün salonu inşaatları hızla devam ediyor. Hava koşullarının iyi gitmesi nedeniyle aksaklık yaşanmadığı bildirildi. Yıldırım Beyazıt, Çardaklı ve Ömerbey mahallelerinde sürdürülen çalışmalarda salonların kaba inşaatı tamamlanıp, mantolama ve ince işçiliğe başlandı. Moymul Mahallesi'nde yürütülen çalışmada ise temel atıldıktan sonra kaba inşatın betonu atılıyor. 
 
Dört düğün salonunda 2018 yazında hizmete hazır hale getirileceğini belirten Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler "Her mahalleye bir düğün salonu projesiyle çıktığımız yolda bu sene 4 mahallemiz salonlarına kavuşuyor. Yeni dönemde üst yapıya önem vereceğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Mahallerimizde sosyal yaşama hizmet edecek bu salonlarımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.