DP İLÇE BAŞKANI CEMAL GÖNENÇ EŞİYOK, İL EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 24 Şubat 2017 - Cuma - Güncelleme: 24.02.2017 08:04:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5539 okunma
Google News

 

DP İLÇE BAŞKANI CEMAL GÖNENÇ EŞİYOK, İL EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

 

Demokrat Parti İlçe Başkanı Cemal Gönenç Eşiyok; İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kütahya’nın güvenliği ve asayişi ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, ; Demokrat Parti İlçe Başkanı Cemal Cemal Gönenç Eşiyok’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “DEMOAT Parti Merkez ilçe başkanlığı görevini layığıyla yerine getiren Sayın EŞİYOK ile her türlü ortak çalışmayı yapabileceğimize eminim. Kentin güvenliği ve asayiş noktasında belediyelerle sürekli olarak istişare içerisindeyiz. Kütahya’nın güvenlik konusundaki hassasiyetimiz en üst düzeydedir. Demokrat Parti İlçe Başkanı Cemal GÖNENÇ EŞİYOK bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi.

Başkan Cemal GÖNENÇ EŞİYOK “Huzurlu ve yaşanabilir bir Kütahya için her türlü desteği sonuna kadar vereceğiz. Bu görevde kendisine ve fedakar polisimize başarılar dilerim” dedi. Demokrat Parti İlçe Başkanı Cemal GÖNENÇ EŞİYOK ziyaret sonunda İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK’e Kütahyanın sembolü bir çini tabağı hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.