DPÜ BESYO’nun Gururu Ramil Guliyev Dünya Şampiyonu

Spor Yayın: 11 Ağustos 2017 - Cuma - Güncelleme: 11.08.2017 12:14:43
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
3383 okunma
Google News

DPÜ BESYO’nun Gururu Ramil Guliyev Dünya Şampiyonu Oldu
Dünya Atletizm Şampiyonası Erkekler 200 Metre Finali’nde Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğrencisi Ramil Guliyev, 20.09'lik dereceyle altın madalya kazandı. Londra’da devam eden Dünya Atletizm Şampiyonası’nda mücadele eden Ramil Guliyev, bu sonuçla Türkiye’nin Dünya Atletizm Şampiyonaları tarihindeki ilk altın madalyasını kazanmış oldu.
Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencisi Ramil Guliyev’in tarihi başarısından dolayı açıklamalarda bulunan DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören şunları söyledi: “Ramil’in tarihi başarılar kazanacağını bekliyorduk. Karakteriyle ve çalışma arzusuyla bu başarılarını devam ettireceğine inanıyoruz. Dumlupınar Üniversitesi olarak Öğrencimiz Ramil Guliyev ile gurur duyuyoruz. Ramil ve hocalarımızı canı yürekten kutlarız.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.