DPÜ'DE MEZUNİYET HEYECANI

Eğitim Yayın: 12 Mayıs 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 12.05.2018 13:53:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3154 okunma
Google News

DPÜ'DE MEZUNİYET HEYECANI

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu'nda eğitim gören son sınıf öğrencileri mezuniyet töreninde diplomalarını alarak meslek hayatına atılmanın sevincini yaşadı. Öğrencilerin heyecanına aileleri de ortak oldu. Anne ve babalarda gurur, öğrencilerde ise arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsü yaşandı. Okul müdürü Dr. Öğretim üyesi Haluk Güneş, Öğretim Görevlisi Dış Ticaret Bölüm  Başkanı Sibel Manisalı, akademisyenler ve öğrencilerin konuşmalarının ardından derece yapan okul ve bölüm birincilerine başarı belgeleri verildi.

 


Törende konuşan Belediye Başkan Vekili Ali Özden, gençlere seslenerek başarı basamaklarını tırmanırken önlerine çıkacak engellerin kendilerini yılgınlığa düşürmemesini tavsiye ederek, hayat boyu başarılar diledi. 


Mezuniyet pilavının ikram edildiği öğrenci ve aileleri okul önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.