DPÜ Güneş Enerjili Aracı DUSCARTTakımı

DPÜ Güneş Enerjili Aracı DUSCARTTakımı

Teknoloji Yayın: 19 Ekim 2014 - Pazar - Güncelleme: 19.10.2014 13:51:07
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
4634 okunma
Google News

 

İstanbul’da düzenlenen “CNR EXPO ELEX Fuarına” katılan DPÜ Güneş Enerjili Aracı DUSCARTTakımı Kütahya’ya döndü.

“TÜBİTAK Formula G Yarışları’nda Türkiye 5.si olan DPÜ Güneş Enerjili Aracı DUSCARTTakımı, CNR EXPO yönetimi tarafından fuara davet edildi. Dumlupınar Üniversitesini ve ekibini ziyaretçilere tanıtan Güneş Enerjili Araç takım kaptanı Gençali Çiçek, gelecek yıl daha iyi bir araç yaparak ilerleyeceklerine dair söz verdi.

DUSCART Takım Kaptanı Gençali Çiçek sözlerine şöyle devam etti: “Bu fuar gerek üniversitemizin gerekse takımımızın tanınması açısından çok iyi oldu. Fuar sayesinde birçok firmayla ikili ilişkiler kurduk ve desteklerini kazandık. Bize her konuda destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan olmak üzere Dekanımız Prof. Dr. Osman Şan Akademik Danışmanımız Doç. Dr. Mehmet Ali Ebeoğlu ve Arş. Gör. Kazım Evecan’a ayrıca Üniversitemiz İdari ve Mali İşler, Yapı İşleri, Sağlık, Kültür ve spor Daire Başkanlıklarımıza veBasın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğimize gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.