Drift yapana acınmıyor

Asayiş Yayın: 16 Kasım 2018 - Cuma - Güncelleme: 16.11.2018 15:59:50
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2120 okunma
Google News

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri drift yapana göz açtırmıyor 
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gece geç saatlerde polis ekiplerinin devriyesi sırasında bir otomobilin kamuya açık alanda drift yaptığı görüldü.
Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi önünde drift yapan otomobil görevliler tarafından fark edilerek araç sürücüsüne trafik yönünden yeni çıkan yasa ile birlikte 6 bin 12 TL idari para cezası uygulandı. Otomobil sürücüsünün belgesine 8 ay süreyle el konuldu. Kullandığı otomobil de 2 ay süresince trafikten men edildi.  Ayrıca şüpheli A.K. hakkında trafik güvenliğini tehlikeye sokma olayından adli işlem başlatıldı. 

 


Tavşanlı Emniyet müdürlüğü ekipleri toplumun huzur ve güvenliği açısından çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirttiler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.