Dumlupınar Şehitliği Sergisi Açıldı

Gündem Yayın: 03 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 03.09.2019 11:48:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1600 okunma
Google News

Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında "Dumlupınar ve Dumlupınar Şehitleri" temalı eserler sergisi, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIKın katılımı ile açılışı yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yıl dönümü, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ve A. Yakuplu Güzel Sanatlar Lisesi İşbirliğinde hazırlanan "Dumlupınar ve Dumlupınar Şehitleri" temalı eserler sergisi, Güzel Sanatlar ve Edebiyat Derneğinin organizasyonu ile Kütahya Belediyesi Fuaye salonunda açıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Bu sergiye ev sahipliği yaptığımızdan dolayı mutluyuz. Kütahya gerçekten tarihi mirasa sahip bir şehir. Gerek tarihi gerekse kültürel potansiyelimizi açığa çıkartan herkese minnettarız. Bu eserleri ilimize ve ülkemize kazandıranlara çok teşekkür ediyoruz. Bazı etkinlikler zor etkinlikler, sizler zoru başardınız. Bizde zor olanı yapmaya talibiz. Bu tür etkinlikleri çoğaltmamız gerekmektedir. Eğer Mustafa Kemal Atatürk ve Arkadaşları Cumhuriyeti kurup bizlere miras bırakmasalardı bizler bu makamlarda olamazdık. Bu yüzden miraslarına sahip çıkmamız için ödemememiz gereken bir bedel varsa ödeyeceğiz. Atalarımız bu topraklar için canını verdi bu bedeli ödedi. Bizler ise sadece resimlerini tasvir ederek onlara sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu sergide emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

"Dumlupınar ve Dumlupınar Şehitleri" temalı eserler sergisi, 4 Eylül 2019 Çarşamba gününe kadar Kütahya Belediyesi Fuaye salonunda sergilenmeye devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.