Eczacı İsmail Çağlar Bayırcı Aday Adayı

Siyaset Yayın: 29 Nisan 2018 - Pazar - Güncelleme: 29.04.2018 09:17:40
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3744 okunma
Google News

Eczacı İsmail Çağlar Bayırcı AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu bugün gerçekleştirdi... 

 AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Eczacı İsmail Çağlar Bayırcı  ,  "Kıymetli basın mensupları; öncelikle sizleri selamların en güzeli en yücesi olan olan yüce mevlâmızın selamıyla selamlayarak sözlerime başlamak istiyorum. Esselâmü Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekâtuh. 

Öncelikle kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. 1981 yılında babamın memuriyeti sebebiyle Erzincan da dünyaya geldim, aslen Kütahya Altıntaşlıyım. 2005 senesinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık fakültesinden mezun oldum ve yaklaşık 13 yıldır serbest eczacı olarak mesleğime devam etmekteyim. 

Kurulduğu günden beri Ak partimizle olan gönül bağımızı 2007 yılında il gençlik kolları yönetim kurulu üyeliğiyle perçinledik. Ve 2008 yılında yapılan olağan genel kurulla birlikte il gençlik kolları başkanlığını devraldım. Yine 2010 yılında yapılan il kongresiyle birlikte de il yönetim kurulu üyesi olarak görevimize devam ettik. 

Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, bugüne kadar farklı birimlerinde görev aldığım bu davanın bir neferi olarak, bugün itibariyle halkımıza hizmet yolunda sorumluluğu büyük ve ağır bir vazifenin talibi oldum. 

Bizler görev alınmaz verilir düsturuyla hareket eden bir milletiz. Bu anlamda verilecek olan göreve talip olduğumuzun ilanı anlamında bu yola çıktık. Resullallah (sav) efendimizin bir hadisi şeriflerinde belirttiği gibi “Bir milletin efendisi o millete hizmet edendir”. Zaten Sayın Cumhur Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğanın ve Ak partimizin gönüllerde yer etmesinin ve bu kadar sevilmesinin altında yatan gerekçede bu bilinç ve şuurdur. Bizlerde bu anlamda bu hizmet makamına talip olmak için bu yola çıktık. 

Ben İsmail Çağlar Bayırcı olarak özelikle şunu ifade etmek istiyorum. 
“Her ne sebeple olursa olsun Doğruluğumdan Dürüstlüğümden ve Dik duruşumdan asla taviz vermeyeceğim” inşaallah. 

İnşaallah “Doğruya doğru yanlışa yanlış demekten de hiç bir zaman geri durmayacağım”. 

Ben bu vesileyle öncelikle ailemden helallik istiyorum. Gerektiğinde uyumadan dinlenmeden sorumluluğunu aldığım vazifeyi yerine getirebilmek için en çok onların sabrına ve desteğine ihtiyacım olacak. 

Yine çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayan ve her zaman desteklerini gösteren kıymetli yol arkadaşlarıma dava arkadaşlarıma da sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. 

24 haziran Cumhurbaşkanlığı ve miletvekili seçiminin partimize, şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bu anlamda göreve talip olan tüm aday adaylarımıza da başarılar diliyorum. Rabbim inşaallah bu görevi layıkıyla hakkını vererek ve rızasına uygun olarak kim yapacaksa ona nasip etsin. Herkese ayrı ayrı tekrar teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.